Диагностика на охл. система за CO2

Тест за наличие на CO или Изгорели газове в охладителната уредба. С помощта на този CO тест бързо и лесно може да се установи херметичността на охладителната уредба.
Много често двигателя губи антифриз и няма признаци на външни течове, тогава направете CO тест, твърде е вероятно Антифриза да попада в цилиндрите на автомобила и нивото му да спада.
Признаци на повредена Гарнитура на Глава, Спукана Цилиндрова Глава или Спукан Блок:
1. Нивото на Антифриза спада и се налага често да се долива, защото попада в цилиндрите и от там излиза през ауспуха.
2. Температурата на двигателя в даден момент рязко се вдига, Защото в охладителната уредба проникват газове с температура 1200-1400 оС които загряват Антифриза бързо.
3. Маркучите на радиатора се втвърдяват. Налягането се вдига тъй като налягането в цилиндъра е много по голямо и газовете напомпват системата , респективно и маркучите.
4. При запалване на Автомобила сутрин , двигателя прекъсва и работи неравномерно, защото антифриза попада в цилиндъра и е незапалим и зацапва запалителните свещи. Това възпрепятства подаването на искра и работата на цилиндъра.
5. През ауспуха на автомобила тече Антифриз. Гарнитурата е тотално повредена и голямо количество Антифриз преминава от охладителната система в цилиндъра а от там се изхвърля през ауспуха.
6. На студен двигател в разширителното казанче за антифриза излизат въздушни мехури. Гарнитурата или главата е силно повредена и газовете от цилиндъра преминават в охладителната система под формата на мехури.
7. Парното при загрят двигател започва да духа студено. Причината е газове в охладителната уредба и тъй като радиаторчето на парното е най-високата точка въздуха отива там и то спира да провежда топлина която да загрява купето на автомобила.

ЦЕНА: 30лв.

Услуги

- Изработка на авторадиатори и пити.

- Зареждане на климатици.

- Кримпване на маркучи за климатици.

- Отпушване на авторадиатори.

- Черни и цветни заварки.

Връзка с нас

Адрес: гр.София кв.Модерно предградие ул.3021-ва

Телефон: +359 878 330276

Телефон: +359 888 612 598

Имейл: alarmibg@abv.bg

Уебсайт: www.avtoradiatori.org

Последни статии

© 2018-2019 ШАМУЕЙ 2012 ЕООД. Всички права запазени! Този сайт е създаден от Website Studio.